Retourneren

Wat moet ik doen als er iets mis is met mijn order ?

Het spijt ons te moeten horen dat er iets mis is met je order. De gemakkelijkste manier om met ons in contact te komen is via de Support knop onderaan deze pagina of telefonisch op 3243202622. Sommige producten hoeven niet retour gestuurd te worden. Stuur graag geen producten retour voordat je contact met ons hebt gehad. Mochten wij een verzoek doen om de producten retour te sturen, dan krijg je een retourbon van DPD zodat het product gratis terug gestuurd kan worden.

Hoe zit het precies met herroepingsrecht?

Standaard geldt voor alle producten die je online koopt een bedenktermijn van 14 dagen na het ontvangen van de producten, waarbinnen je van de aankoop af kan zien. Dit wordt het herroepingsrecht genoemd. De verzendkosten voor het retourneren van je bestelling is voor eigen rekening. Neem voor het retour zenden van de producten eerst contact met ons op via de  knop onderaan deze pagina.

Hoe retourneer ik mijn artikelen?

Wil je producten retour sturen? Neem dan contact met ons op via de Support knop onderaan deze pagina en ontvang de retourgegevens die je nodig hebt om het terug te sturen. Stuur nog geen producten retour voordat er contact is geweest met ons. Op het moment dat er contact is geweest met ons en je hebt de retourgegevens ontvangen, kan je de producten retour sturen. Houd er dan rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor het terugsturen van de goederen.

Deze horen in hun originele staat te worden opgestuurd, inclusief de bijbehorende verpakking. De kosten van het retour sturen van goederen zijn voor eigen rekening, tenzij we het artikel per abuis aan je hebben geleverd of als het artikel is beschadigd. Dan zullen wij voor een retour label van DPD zorgen om dit kosteloos te retourneren. Je krijgt zo snel mogelijk je geld terug zodra de geleverde goederen zijn geretourneerd.

Moet ik betalen bij retourneren?

De reden van het retourneren van product(en) bepaalt of de kosten van het het retour sturen voor eigen rekening zijn of niet. In geval van het heroepingsrecht zullen de retourkosten niet vergoed worden. Overige gevallen worden per retourreden beoordeeld. Stuur nooit producten retour voordat er contact is geweest met ons. Dit kan via de Support knop onderaan deze pagina.

Kan ik mijn retour laten ophalen?

Nee, het is niet mogelijk om producten op te laten halen bij je thuis. Daarbij is in sommige gevallen het niet nodig om je plant terug te sturen. Meld daarom altijd je retour aan via de Support knop onderaan deze pagina en je zult zo snel mogelijk antwoord van ons ontvangen.
Je kunt, nadat je een retour adres van ons hebt ontvangen, via het postkantoor je pakket aan ons verzenden.

Wat is het retouradres?

Zodra het retour bij ons is aangemeld via de Support knop onderaan deze pagina ontvang je de retourgegevens.Stuur geen producten retour naar het adres op de factuur, dit is niet altijd het juiste adres. Neem altijd eerst contact met ons op voor de juiste gegevens.

Kan ik mijn retourmelding nog annuleren?

Natuurlijk, je mag je altijd bedenken. Dit doe je eenvoudig door op de ontvangen retour mail een reactie te sturen dat je de retour wilt annuleren.
Verder hoef je niets te doen. Behalve je bestelling te betalen als je dat nog niet had gedaan.

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending hebben ontvangen?

Op het moment dat jouw retour is verwerkt door ons, ontvang je altijd een bevestiging per e-mail. Als een pakket retour is gestuurd via een retour label van DPD is er al eerder een track&trace code beschikbaar waarmee je je pakket kunt traceren. Deze code ontvang je per mail van DPD. Als het retour door jezelf is verstuurd, zorg dan altijd dat je een track&trace code ontvangt.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, maar nog geen reactie gehad. Wat nu?

Controleer altijd eerst via de track&trace of het pakketje door ons in ontvangst is genomen. Het verwerken van een retour kost even wat tijd. Zodra het retour is verwerkt door ons, ontvang je een bevestiging per e-mail. Mocht je deze e-mail nog niet hebben ontvangen, controleer dan je spam folder. Mocht deze e-mail ook niet in je spam folder terecht zijn gekomen, stuur ons even een bericht via de Support knop onderaan deze pagina, dan kijken we met je mee! 

Hoe snel word ik terugbetaald na het retoursturen van product(en)? 

Zodra je op de hoogte bent gesteld van de verwerking van het retour via e-mail en we zijn in bezit van je IBAN, betalen we je binnen 10 dagen terug.
Had je nog niet betaald, dan hoef je dit bedrag niet meer te betalen en ontvang je ook geen geld terug.

Hoe wordt een korting verrekend bij een terugbetaling?

Als er bij de bestelling een voucher code is gebruikt, wordt de korting procentueel over de artikelen verdeeld. Wordt 1 of meerdere producten gecrediteerd, dan ontvang je het “netto” aankoopbedrag terug. Dat wil zeggen, de prijs min het deel van de korting die aan dat artikel is toegekend.

Voorbeeld 1: Je bestelt in 1 order 2 producten. Beide hebben een waarde van 30 euro. Je gebruikt een voucher voor 5 euro korting. Je hebt een klacht over 1 artikel, dan ontvang je 27,50 euro terug (30 euro min de korting van 2,50 dat aan het artikel is toegekend).

Voorbeeld 2: Je bestelt in 1 order 4 producten. Je gebruikt een voucher voor 10 euro korting. 1 artikel is 20 euro (4,44 euro korting), 2 artikelen zijn beide 10 euro (2,22 euro korting) en 1 artikel is 5 euro (1,11 euro korting). Je hebt een klacht over het artikel van 20 euro, dan ontvang je 15,56 terug (20 euro min de 4,44 korting dat aan het artikel is toegekend).

Hoe kan ik mijn IBAN doorgeven?

Je ontvangt doorgaans het bedrag terug op de manier zoals je hebt betaald. Als je betaald hebt via Credit Card of Ideal en de terugbetaling valt buiten de termijn van 180 dagen (voor Paypal is dit 80 dagen), dan hebben wij jouw IBAN nodig om het geld op je rekening te storten.
Om er zeker van te zijn dat de terugbetaling snel verloopt, stuur ons dan een bericht via de Support knop onderaan deze pagina om je IBAN gegevens door te geven.

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen

Choose your country

  1. België België
  2. Belgique Belgique
  3. Deutschland Deutschland
  4. France France
  5. Nederland Nederland
  6. Österreich Österreich
  7. Schweiz Schweiz
  8. Suisse Suisse
  9. United Kingdom United Kingdom