Privacy & cookies verklaring

Welkom bij deze Privacy en cookies verklaring. Hier wordt beschreven op welke wijze Bakker International B.V. de gegevens van al haar klanten en bezoekers van de webshop verwerkt. 

Enerzijds om jouw bestellingen uit te kunnen voeren anderzijds om je te blijven informeren over haar producten en diensten. Dit op basis van jouw aankopen uit de catalogus en/of via de website en door cookies op de webshop. Ook wordt hieronder uitgelegd hoe je gebruik kunt maken van jouw wettelijke rechten.

Bakker.com is de verwerkingsverantwoordelijke

De verwerkingsverantwoordelijke is Bakker International B.V., hierna te noemen Bakker.com. Adres Meer en Duin 1, 2163 HA Lisse, Nederland. Voor vragen en/of klachten over privacy heeft Bakker.com een speciaal e-mailadres, namelijk privacy.be@bakker.com. Ook kan je telefonisch contact met ons opnemen, via (+32) 04 320 2620 . Bakker.com streeft ernaar om je zo snel mogelijk te helpen bij jouw vraag of klacht, dit zal in uitzonderlijke gevallen uiterlijk binnen twee tot drie weken plaats vinden.

Wanneer en waarvoor verwerkt Bakker.com persoonsgegevens?

Bakker.com verwerkt persoonsgegevens op drie gronden uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming:

  • Uitvoering van de overeenkomst;
  • Gerechtvaardigd (bedrijfs)belang;
  • Of met jouw toestemming.

Het kan hierbij gaan om naam, adres, postcode, woonplaats en soortgelijke voor communicatie benodigde gegevens. Maar ook om gegevens over aankopen, retouren, betalingen en interesses.

1. Op basis van de uitvoering van een overeenkomst:

  • Voor de uitvoering van onze dienstverlening en de financiële afwikkeling hiervan, bijvoorbeeld bij de aanschaf van onze producten en/of diensten;
  • Voor het nakomen van onze garantieverplichtingen;
  • Voor het behandelen van vragen en/of klachten met betrekking tot de producten of dienstverlening van Bakker.com en voor het in behandeling nemen en beslechten van eventuele ontstane geschillen. Ook kan correspondentie gebruikt worden ter evaluatie en verbetering van de kwaliteit van dienstverlening alsmede ten behoeve van training, coaching en beoordelingsdoeleinden;
  • Voor contactmomenten met Bakker.com. Via de telefoon, e-mail, chat, social media, contactformulier(en), enquêtes, prijsvragen en (panel)onderzoeken. Of wanneer je online inlogt op jouw account.

2. Op basis van gerechtvaardigd belang en ter ondersteuning van alledaags relatiebeheer:

Om je te informeren over (nieuwe) producten en/of diensten. Dit kan via de volgende kanalen:

  • Webshop
  • Catalogus
  • Klantenservice
  • Social media-campagnes
  • Of van adverteerders op het gebied van consumentengoederen. De informatievoorziening is gebaseerd op voorkeuren, opgegeven interesses.
  • Relatiebeheer 

Ten behoeve van (interne) analyses:

  • Procesverbetering, gebruikerservaring;
  • De ontwikkeling van producten en diensten;
  • Marktonderzoek;
  • Voorkomen van fraude;
  • Historische, statistische doeleinden.

3. Soms is het voor het goed uitvoeren van de dienstverlening nodig dat Bakker.com nadere gegevens bij je opvraagt. Wanneer deze gegevens niet beschikbaar zijn of niet door jou worden verstrekt, kan Bakker.com de dienstverlening wellicht niet goed uitvoeren of geen juiste producten leveren. Wanneer voor het verwerken van persoonsgegevens jouw toestemming nodig is dan zal Bakker.com daarom vragen. Deze toestemming kan je altijd weer intrekken.

E-mail en toestemming

Voor het verzenden van de Bakker.com nieuwsbrief op jouw e-mailadres zal Bakker.com je toestemming vragen. Je kan jouw toestemming altijd intrekken door middel van de afmeldlink die in iedere promotionele e-mail is opgenomen.

Ontvangers

Zoals Bakker.com zelf speciale aanbiedingen toestuurt, ontvangt Bakker.com van tijd tot tijd verzoeken van andere adverteerders om informatie of speciale aanbiedingen toe te sturen. Het kan hierbij gaan om evenementen, beurzen, producten en/of diensten in en om het huis. Wil je dat niet, dan kan je daar tegen bezwaar maken door een e-mail te sturen naar privacy.be@bakker.com of te bellen met (+32) 04 320 2620.

Daarnaast schakelt Bakker.com verschillende partijen in om onder haar verantwoordelijkheid producten of diensten te leveren. Denk hierbij aan vervoerders en koeriers. 

Gegevensverwerking binnen en buiten de Europese Unie

De vestiging van Bakker.com in Nederland verwerkt persoonsgegevens binnen de Europese Unie.

Een deel van deze administratieve werkzaamheden wordt uitbesteed aan een bedrijf in Tunesië. Dit bedrijf heeft beveiligingsmaatregelen genomen en bovendien heeft Bakker.com met dit bedrijf het officiële door de Europese Unie gepubliceerde contract 2010/87 (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en) gesloten. Een exemplaar kan je inzien op de hoofdkantoor van Bakker.com.

Hoe lang bewaart Bakker.com gegevens?

Bakker.com bewaart gegevens niet langer dan noodzakelijk en nooit langer dan wettelijk is toegestaan. Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard is afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt. Wettelijk is bepaald dat de maximale termijn 7 jaar is.

Social media

Bakker.com is online actief en gaat graag het gesprek aan met klanten en bezoekers van de website. Ook neemt Bakker.com deel aan social media, zoals Facebook, Pinterest en blogs. Online geeft Bakker.com zijn klanten graag praktische informatie en beantwoordt relevante vragen. Hierbij kan het voorkomen dat Bakker.com  (persoons-)gegevens vastlegt, bijvoorbeeld wanneer de klantenservice een vraag of klacht in behandeling neemt . Deze zullen in overeenstemming met dit privacy statement worden verwerkt. Bakker.com is niet verantwoordelijk voor de content van andere gebruikers van social media en voor hoe zij met persoonsgegevens omgaan.

Cookies

Bakker.com maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes met gegevens die of op de harde schijf van jouw computer of op andere hardware worden opgeslagen of in de sessie van de browser staan. Bakker.com plaatst cookies die noodzakelijk zijn voor de goede werking van de website of voor het leveren van een gevraagde dienst. In het geval van gebruik van tracking cookies, bedoeld voor marketingdoeleinden wordt vooraf toestemming gevraagd aan de bezoeker van de website.

Je kan het gebruik van cookies voorkomen door geen cookies te accepteren en/of alle reeds geplaatste cookies te verwijderen. Raadpleeg de help-functie van de browser om te zien hoe je dit kan doen. Bakker.com  kan niet garanderen dat de website of elektronische diensten goed werken zonder cookies. Het kan zijn dat enkele functies verloren gaan of dat onderdelen zelfs helemaal niet te zien zijn.

Overzicht van geplaatste cookies:

Noodzakelijke cookies

Een noodzakelijke cookie heeft een puur technische functionaliteit waardoor de website naar behoren werkt.

Codes

Opslag periode

SecureSessionID-myYKCQEPPAEAAAFRzjhljiVn

Cookiediv – sessie

Sessie

Sessie


Analytic cookies

Analytic cookies worden gebruikt om te meten. Met deze (anonieme) informatie kunnen wij onze website optimaliseren, zodat onze website optimaal te gebruiken is voor onze klanten.

Google Tag Manager

Codes

Opslag periode

utm_src

utm_med

utm_term

1 maand

_dc_gtm_UA-71285226-1

_dc_gtm_UA-71285226-16

Sessie


Google Analytics

Google Analytics webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc.  Deze cookies worden gebruikt om te meten hoe je onze website gebruikt (bijv. populaire pagina’s en onderwerpen) en van welke website je vandaan komt. Zo kunnen wij onze website optimaliseren voor onze klanten.

Codes

Opslag periode

__utma

2 jaar

__utmb

Sessie

__utmc

6 maanden

__utmz

20 jaar

_gat_UA-71285226-16

Sessie

_gat_UA-71285226-1

Sessie

_ga

4 jaar

_gid

1 dag


Geo location detection

Geo location detection wordt gebruikt om jouw landkeuze te onthouden. Zo hoef je dit bij het volgende bezoek niet meer te selecteren.

Codes

Opslag periode

BakkerCountrySelection

1 maand

CountryGoButton

1 maand

 

Tracking cookies

Tracking/advertising cookies, de ‘conversiepixels’ worden gebruikt om te meten of onze campagnes succesvol zijn. Hiermee wordt het surfgedrag vastgelegd waardoor er gespecificeerd kan worden op basis van de pagina’s die je hebt bezocht. Deze cookies zijn niet te herleiden naar klantdetails, maar worden gebruikt om onze campagnes te kunnen meten.

Bing Ads

Codes

Opslag periode

_uetsid

30 minuten

MR

6 maanden

MUID

1 jaar

MUIDB

2 jaar


Double Click Floodlight

Codes

Opslag periode

id, test_cookie, _drt_, p, IDE, DSID

2 jaar


Facebook connect

De Facebook cookies worden gebruikt om te zien welke producten je bekijkt. Zo worden er relevantie producten (advertenties) getoond wanneer je Facebook bezoekt.

Codes

Opslag periode

Act, c_user, csm, fr, lu, s, presence, p, xs

 12 maanden

 

Wat zijn jouw rechten?

Je hebt het recht op inzage in jouw eigen persoonsgegevens. Wanneer gegevens onjuist zijn kan je deze laten corrigeren. Ook heb je het recht op gegevensoverdracht. Dat betekent dat je de gegevens die Bakker.com, op basis van toestemming of contract verwerkt, aan een andere partij kunt laten overdragen. Wil je jouw gegevens bij Bakker.com laten verwijderen? Dat is mogelijk vanaf het moment dat je geen (financiële) verplichtingen meer hebt bij Bakker.com. Neem hiervoor contact op met Bakker.com per telefoon (+32) 04 320 2620 of per e-mail privacy.be@bakker.com.

Wijzigingen

Bakker.com behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Wij adviseren je om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn. Indien Bakker.com een belangrijke wijziging doorvoert in de manier waarop persoonsgegevens worden verwerkt, dan zal Bakker.com dit kenbaar maken via website(s) en nieuwsbrieven.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over dit privacy statement of een klacht over de wijze waarop Bakker.com  persoonsgegevens verwerkt, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Het is ook mogelijk om een klacht in te dienen bij www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Contactgegevens

Bakker International BV
Meer en Duin 1
2163 HA Lisse
Telefoon: (+32) 04 320 2620
E-mail: privacy.be@bakker.com

Lisse, 02-08-2018

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen