Ons verhaal

Groen in alles wat we doen

Groen is goed voor je, daar geloven wij in. Want planten brengen iedere plek tot leven. Ze geven kleur en positieve energie. Door je ermee te omringen en door ervoor te zorgen. Daarom leveren wij groen geluk. Boom voor boom en plant voor plant brengen wij de natuur (een stukje) dichterbij. Zo maken we niet alleen jouw omgeving groener, maar maken we ook samen de wereld mooier.

De grootste in groen

Met ruim 4000 planten hebben we het grootste online assortiment van Europa. Al 76 jaar geworteld in Nederland, hebben we het beste kwekers netwerk opgebouwd. Naast makkelijke planten voor niet-groene vingers, vind je bij ons ook unieke soorten voor binnen & buiten. Vanuit Lisse, in het hart van de bollenstreek, zijn we een belangrijke groene schakel tussen inmiddels 7 landen en groeien we - net zoals onze planten - elke dag

Hollandse topkwaliteit

Planten zijn levend groen, dus je koopt altijd een uniek exemplaar! Wist je dat we onze planten vaak nog in knop verkopen, waardoor de plant minder snel verdroogd? Zo is de plant beter beschermd en zal de plant langer bij jou bloeien. En kun je er dus langer van genieten!

Ook onze bollen, fruit & kruidenplantjes zijn met de grootste zorg gekweekt.
Meer weten? Hier lees je meer over onze kwalitatieve planten en 100% bloei & groei garantie.

De natuur ook blij

Kan het nóg groener? Dat is een vraag die wij ons iedere dag stellen. Samen met onze partners zetten we ons in om te groeien naar een klimaatneutrale keten.

We halen de planten pas op bij de kweker als jij de plant hebt gekocht. Resultaat? Jij ontvangt superverse planten en wij hoeven geen planten weg te gooien. Doordat we online direct aan jou verkopen is er bovendien geen onnodige opslag of vervoer naar winkels en hierdoor minder CO2-uitstoot.

En de CO2-uitstoot van het vervoer naar jouw huis toe? We werken met duurzame partners en de CO2 compenseren we ook zo veel mogelijk. Om de groensector verder te verduurzamen moeten er nog belangrijke stappen worden gezet. Maar elke dag komen we een stukje dichterbij.

Veel van onze kwekers hebben een MPS-GAP certificering, wat inhoudt dat ze biologische bestrijdingsmiddelen gebruiken, geen schadelijke stoffen voor insecten gebruiken en verantwoord met het productieproces omgaan.

Bakker heeft het grootste assortiment biologisch gekweekte planten. Hierdoor voelen bijen en vlinders zich meer thuis in jouw tuin en draag jij ook weer een stukje bij aan biodiversiteit.

Met zorg bij jou thuis bezorgd

Onze planten komen direct van het land bij ons in Lisse aan, zonder onnodige verpakkingen. In Lisse wordt jouw bestelling met zorg duurzaam ingepakt.

We geven de planten bovendien nog wat extra voeding en water voordat ze naar jou op reis gaan. Direct, verser dan vers, bij jou thuis afgeleverd, dat scheelt een hoop gedoe en een vieze achterbak!

Groene inspiratie

Het is onze droom om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken met groen. Daarom maken we het kiezen, kopen en verzorgen van planten zo makkelijk en leuk mogelijk.

Onze missie stopt niet bij jouw voordeur. Geen groene vingers? Geen stress: op onze site vind je makkelijke alles-in-1-oplossingen en slimme verzorgingstips. Ook op onze blogs is er volop groene inspiratie te vinden. We doen er alles aan om de natuur dichterbij in jouw huis, tuin, kantoor, terras of balkon te brengen. Want zeg nu zelf, er is toch niets leuker om jouw plantjes te zien groeien en de wereld een beetje mooier te maken?

Onze groene garanties:

 • Grootste online plant assortiment in Europa
 • Top kwaliteit planten uit Holland
 • Direct vers van de beste kweker bij jou thuis
 • Gratis verzending vanaf € 20 
 • Binnen 3-5 dagen in huis
 • Gratis achteraf betalen met Klarna
 • 100% groei & bloei garantie - niet goed geld terug
 • Door korte schakels altijd scherp geprijsd
 • Alles goed & duurzaam verpakt in gerecycled materiaal
 • Grootste assortiment biologisch gekweekte planten
 • Kant en klare oplossingen, zoals borderpakketten of plant met bijpassende pot
 • Onze duurzame ambitie : 100% klimaatneutraal in 2030

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen

Choose your country

 1. België België
 2. Belgique Belgique
 3. Deutschland Deutschland
 4. France France
 5. Nederland Nederland
 6. Österreich Österreich
 7. Schweiz Schweiz
 8. Suisse Suisse
 9. United Kingdom United Kingdom