Updates coronavirus

Is Bakker.com open?

Ja, al onze afdelingen zijn open en werken volgens de restricties die zijn opgelegd door de Nederlandse overheid. Dit betekent dat we alle preventieve maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie) nastreven. Dus extra schoonmaak en ontsmetten van onze magazijnen, personeelsruimtes en transport.

Worden alle bestellingen momenteel bezorgd?

Ja, zodra jouw order is bevestigd ontvang je een bevestiging per e-mail. Mocht je deze niet hebben ontvangen, controleer je spambox voor de zekerheid. Zodra we om bepaalde reden jouw order niet kunnen leveren, ontvang je een bericht per e-mail.

Let op! Door de enorme vraag naar groen en druk bij onze vervoerders kan het zo zijn dat jouw bestelling vertraging heeft. We doen er alles aan om je bestelling zo snel en (nog belangrijker) zo vers mogelijk bij je thuis te leveren. Zodra jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvang je per e-mail bericht van ons.

Is het momenteel mogelijk om producten vanuit Nederland te versturen?

Volgens het meeste recente besluit van de Nederlandse overheid, zijn er geen restricties voor de import en export van producten. Daarom zullen alle producten succesvol afgeleverd worden bij het klantadres of ophaalpunt.

Bezorgen alle transportorganisaties nog alle leveringen?

De vervoerders waarmee wij werken zijn allemaal operationeel en hanteren ook de veiligheidseisen. Mocht de situatie veranderen, door aangescherpte maatregelen van nationale of lokale overheden, zullen wij je via de e-mail informeren.

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen