Updates coronavirus

Is Bakker.com open?

Ja, al onze afdelingen zijn open en werken volgens de restricties die zijn opgelegd door de Nederlandse overheid. Dit betekent dat we alle preventieve maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie) nastreven. Dus extra schoonmaak en ontsmetten van onze magazijnen, personeelsruimtes en transport.

Worden alle bestellingen momenteel bezorgd?

Ja, zodra jouw order is bevestigd ontvang je een bevestiging per e-mail. Mocht je deze niet hebben ontvangen, controleer je spambox voor de zekerheid. Zodra we om bepaalde reden jouw order niet kunnen leveren, ontvang je een bericht per e-mail.

Is het momenteel mogelijk om producten vanuit Nederland te versturen?

Volgens het meeste recente besluit van de Nederlandse overheid, zijn er geen restricties voor de import en export van producten. Daarom zullen alle producten succesvol afgeleverd worden bij het klantadres of ophaalpunt.

Bezorgen alle transportorganisaties nog alle leveringen?

De vervoerders waarmee wij werken zijn allemaal operationeel en hanteren ook de veiligheidseisen. Mocht de situatie veranderen, door aangescherpte maatregelen van nationale of lokale overheden, zullen wij je via de e-mail informeren.

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen

Choose your country

  1. België België
  2. Belgique Belgique
  3. Deutschland Deutschland
  4. France France
  5. Nederland Nederland
  6. Österreich Österreich
  7. Schweiz Schweiz
  8. Suisse Suisse
  9. United Kingdom United Kingdom