Top 5 kersttips voor een groene en ontspannen kerst

Top 5 (groene) kersttips

Wij houden van kerst. Van de lichtjes, decoratie, gezelligheid en alles eromheen. Zoals je al merkt kunnen wij niet wachten! Daarom hebben wij een top 5 (groene) kersttips gemaakt. Speciaal voor een gezellige én ontspannen groene kerst.

#geenzorgen

geen zorgen

Ga jij weg tijdens de kerst en zoek jij iemand die jouw planten verzorgt? Dat hoeft niet meer met deze unieke waterdispenser. Je vult de dispenser met water en steekt het in de aarde. Geschikt voor al jouw kamerplanten die wel van water houden. Zo kan jij met een gerust hart op vakantie.

#groenalskerstcadeau

groen als kerstcadeau

Wil jij iemand echt verrassen? Geef dan met kerst een plant cadeau. Hip, verantwoord en daarmee hét ultieme kerstcadeau. Planten creëren rust, maken een ruimte extra gezellig en velen zuiveren ook nog eens de lucht. Zo geef jij een cadeau die jouw vriend(in), familielid, buurman/vrouw of zelfs een collega niet snel zal vergeten.

#duurzamekerstboom

duurzame kerstboom

Wil jij graag een echte kerstboom, maar vind jij het zonde om hier na kerst weer afscheid van te nemen? Ga dan voor een echte (kleine) kerstboom op pot. Deze zet je gezellig binnen en versier je volop met lichtjes en jouw favoriete decoratie. Na de kerst kan de boom gewoon naar buiten. Zo kan jij hem volgend jaar gewoon opnieuw gebruiken. Vergeet niet om de kerstboom af en toe water te geven.

#buitenkerst

buitenkerst

Breng kerst ook naar buiten. Het maakt niet uit hoe klein of groot jouw buiten is. Er is altijd wel een plekje voor gezellige kerstdecoratie. Versier bijvoorbeeld jouw voordeur met een leuke kerstkrans. Verlicht heggen, struiken of andere planten met kerstlichtjes. Je kan er zelfs wat kerstballen inhangen. Plant typische kerstplanten in potten of in de tuin. Voor dat groene kersttintje. Lees hier hoe je zelf een kerstkrans kan maken.

#kerstplanten

kerstplanten

Wij hadden het al even over typische kerstplanten. Maar welke zijn dat? Wij hebben kerstplanten voor binnen én buiten! Wat dacht je van een rode, witte, roze of verschillende kleuren Amaryllis? Wij hebben ook Amaryllissen waarbij de bol omringd is met een laagje wax of waarbij de bol een leuk gebreid truitje omheeft. Zo zit de Amaryllis er ook lekker warm bij tijdens de winter.

Een plant die met kerst buiten bloeit? Zeker. De zogenaamde kerstroos (Helleborus). Deze bloeit juist wanneer het koud is. Combineer deze een Gaultheria, die ene met die leuke rode besjes. Voor een echte groene kerst.

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen