Plantensets die jouw kamer in één keer groen kleuren

Plantensets die jouw kamer in één keer groen kleuren

Kamerplanten | 25 december 2020

3, 2… 1… Boem. Met deze kamerplantensets ben jij zo af van een lege en saaie kamer, en verander je deze in een kleurrijk en sfeervol geheel. Begin niet half met een enkele plant maar vul gelijk jouw hele kamer met planten in allerlei kleuren vormen en maten. De volgende kamerplantensets zijn speciaal voor jou samen gesteld om jouw huis makkelijk en snel van groen te voorzien.

1. De luchtzuiverende set

Deze kamerplanten set is niet alleen heel mooi voor in huis, het verbetert ook nog eens jouw leefklimaat. De planten in de set halen allerlei vervuilde deeltjes uit de lucht en zetten deze om in zuurstof. Geconcentreerder je werk kunnen doen of rustiger slapen door schonere zuurstof, deze planten zijn jouw grote hulp. Vergroen dus zo snel mogelijk jouw slaapkamer of kantoor!

2. Makkelijke kamerplanten set

Deze kamerplantenset is perfect voor de beginnende plantenouder. Niemand krijgt deze planten zomaar kapot. De kamerplanten zijn gemakkelijk te verzorgen, waardoor je lang van het groen kan genieten. Het enige wat deze planten nodig hebben is een lichte standplaats zonder te veel direct zonlicht en een lichtvochtige grond. Met hun groene bladeren en gouden sierpot geven ze lang kleur aan jouw hele huis.

3. Badkamer mix

Iedereen kent yoga met je planten, maar wij gaan nu voor baden met planten. Heerlijk om na een stressvolle dag lekker tot rust te komen in je eigen bad, omringd door de mooiste planten. Veel planten hebben het lastig in de badkamer door de vochtige lucht en het weinige licht. Deze plant houden van dit klimaat.

4. Mix ‘hotel chic’

De naam zegt het al, deze plantenset geeft je het gevoel alsof je in één van de meest chique hotels bent. Elke hotelkamer maar ook normale slaapkamer heeft natuurlijk een tintje groen nodig. Tover jouw slaapkamer om tot een deluxe suite en geniet van de luxe van jouw planten. Helaas krijg je er geen room-service bij.

5. Trendy kamerplanten

Loop jij achter op de huidige groentrends? Dan kan je in één keer weer helemaal bij zijn met de trendy kamerplantenset. Deze tropische kamerplanten zijn populaire planten voor in de huiskamer. Zo maak jij een beginnetje richting jouw eigen urban jungle. Om het je gemakkelijk te maken, komt deze set met mooie eigentijdse sierpotten. Je hoeft eigenlijk zelf niks meer te doen.

6. Grote kamerplantenset

Groot, groter, grote kamerplantset. Natuurlijk wil jij altijd meer groen in huis. Deze grote kamerplanten vullen jouw huis extra snel met groene vrolijkheid. Met een aantal grote kamerplanten heb je gelijk al het gevoel van een oerwoud. Vul de woonkamer met groene gezelligheid.

Recente artikelen

Liefdevol groen voor een leven vol geluk
Uit jouw liefde voor groen
Creëer jouw eigen urban jungle

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen

Choose your country

 1. België België
 2. Belgique Belgique
 3. Ceska Republika Ceska Republika
 4. Deutschland Deutschland
 5. France France
 6. Italia Italia
 7. Magyarország Magyarország
 8. Nederland Nederland
 9. Österreich Österreich
 10. România România
 11. Schweiz Schweiz
 12. Suisse Suisse
 13. United Kingdom United Kingdom