Bloeiende kamerplanten stelen de show in jouw interieur

Bloeiende kamerplanten stelen de show in jouw interieur

Kamerplanten | 29 december 2020

Bloeiende kamerplanten zorgen het hele jaar door voor bloemen in huis. Door deze kleurrijke planten hoef je eigenlijk niet eens meer boeketten bloemen in huis te halen. Kamerplanten worden steeds meer gezien als een deel van het interieur. Het is dan ook belangrijk dat ze goed bij het andere interieur passen en het gewenste effect geven.

Subtiele kleur in huis

Bloeiende kamerplanten komen in allerlei verschillende kleuren en vormen, waardoor je mooi met groen kan spelen binnen het interieur. Wil jij subtiel kleur in huis? Ga dan voor onze bloeiende kamerplanten in pastel kleuren. Deze rustige kleurtinten passen in elk interieur. Pastel kleuren zorgen voor zachtheid in een fel gekleurd interieur of voor subtiele kleur in een interieur met veel neutrale kleuren als wit, grijs of bruin. De orchidee is hier perfect voor. Neem bijvoorbeeld een orchidee voor op de eettafel of de potroos in een lege hoek. Het complete plaatje straalt rust uit, en toch haal je ook vrolijkheid uit de bloemen.

Bloemen als statement in huis

Wij zien kamerplanten natuurlijk het liefst als de showstelers van de huiskamer. Zeker bloeiende kamerplanten zijn hiervoor gemaakt. Bloeiende planten kunnen een kleurexplosie geven in huis. Kijk eens naar die lege hoek van de woonkamer. De Bromelia is zo’n eyecatcher die de hele look en feel van jouw kamer kan veranderen. Het lijkt wel of de hele kamer lichter en vrolijker is geworden. De waaiers van de bromelia trekken met hun felle roze of oranje kleur gelijk jouw aandacht. Of neem de fel roze potroos, die laat gelijk de zon schijnen. Iedereen die bij jou binnen komt krijgt gelijk een lach op z’n gezicht.

Colorblocking: een trend die nog wel even bij ons blijft

Colorblocking is nu helemaal in. Het doet een beetje denken aan de retro stijl. De kleuren mogen zo fel mogelijk, de contrasten zijn explosief en de vormen zo groot mogelijk. Wat dacht je van onze vuurrode anthurium tegen een blauwe achtermuur? Of een oranje Amaryllis op een geel tafeltje? Kies gewoon jouw favoriete kleuren, meubels en planten, en maak er een mooi geheel van. Al onze bloeiende kamerplanten zijn hier natuurlijk geschikt voor. Breng de mooiste colorblocking effecten aan met groen.

Recente artikelen

Liefdevol groen voor een leven vol geluk
Uit jouw liefde voor groen
Creëer jouw eigen urban jungle

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen

Choose your country

 1. België België
 2. Belgique Belgique
 3. Ceska Republika Ceska Republika
 4. Deutschland Deutschland
 5. France France
 6. Italia Italia
 7. Magyarország Magyarország
 8. Nederland Nederland
 9. Österreich Österreich
 10. România România
 11. Schweiz Schweiz
 12. Suisse Suisse
 13. United Kingdom United Kingdom